Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023 της SAKISPACK SA.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023 της SAKISPACK SA.

Σε εορταστικό κλίμα έκοψε την καθιερωμένη, πρωτοχρονιάτικη πίτα της η εταιρεία SAKISPACK SA. Εργαζόμενοι και διοίκηση βρέθηκαν σε κέντρο στη Μαλακάσα για να γιορτάσουν με συνοδεία λαϊκής ορχήστρας.

«Η χρόνια ξεκινάει δυναμικά! Φέτος, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχουμε θέσει. Πρωταρχικός στόχος παραμένει η διαφάνεια στην σχέση μας με τον πελάτη. Αυτό σημαίνει άριστο προϊόν, άριστη εξυπηρέτηση και άριστη επικοινωνία με τον πελάτη. Σαφώς, αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί εάν ο καθένας λειτουργεί αυτόνομα, η ομαδική δουλειά φέρνει την επιτυχία! Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ! Καλή Χρονιά!»

Δήμητρα Χαριτίδου
Αντιπρόεδρος

«Διανύοντας μια ψηφιακή εποχή, καταιγισμού πληροφοριών, ας μείνουμε προσανατολισμένοι στο στόχο μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και να αναβάλλουμε ο καθένας μας τον σκοπό του και το όραμα του. Αυτό είναι και το κλειδί για όλα!
Αν ο καθένας μας ατομικά μένει πιστός στον σκοπό του, θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε αυτό που κάνει και έπειτα όλοι μαζί θα εκπληρώσουμε το ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ. Αυτή είναι η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Προστατέψτε το όνειρο σας! Δράστε! Ας δράσουμε όλοι μαζί! Καλή Χρόνια!»

Σάκης Σκονδριάννης
Διευθύνων Σύμβουλος

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023 της SAKISPACK SA.