Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, επιδιώκουμε τη συνεχή εξέλιξη

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, επιδιώκουμε τη συνεχή εξέλιξη

Δημοσίευμα στην ICAP

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τη Διεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης, είχα σαφή προσανατολισμό και ξεκάθαρους στόχους για την εξέλιξη και τη διαδρομή της Εταιρείας στο χώρο της συσκευασίας, εν μέσω των αντίξοων συνθηκών που επικρατούν στο στίβο του Ελληνικού επιχειρείν.

Μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, εν έτη 2016 επέλεξα να μείνουμε στην Ελλάδα ως Επιχείρηση για την πραγματοποίηση της πολύ μεγάλης επένδυσής μας, την Αγορά των Νέων μας Εγκαταστάσεων 14000 m2 και, ταυτόχρονα, την αναβάθμιση του μηχανολογικού μας εξοπλισμού.

Αρωγός μας σε αυτή την υλοποίηση το προσωπικό μας με την υψηλή τεχνογνωσία και τις διαρκείς εκπαιδεύσεις, το οποίο καλείται καθημερινά να παράξει άριστο προϊόν για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης στον τομέα της συσκευασίας.

Με σεβασμό στους εργαζομένους, διαφάνεια και σύγχρονη Εταιρική διακυβέρνηση, επιτυγχάνουμε το μέγιστο προϊοντικό αποτέλεσμα.

Στη SAKISPACK A.E. κοιτάζουμε πάντοτε το μέλλον. Με βασικές αξίες και κινητήρια δύναμη την ποιότητα, τη συνέπεια και την εξέλιξη, συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, πάντα με σεβασμό στους πελάτες μας.

Σάκης Σκονδριάννης
Διευθύνων Σύμβουλος

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, επιδιώκουμε τη συνεχή εξέλιξη