Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Κυψέλες

Κυψέλες

Different Boxes Image
Different Boxes Image
Different Boxes Image

Οι κυψέλες είναι υποπροϊόν παράγωγο του κυματοειδούς χαρτονιού. Προέρχονται από κυματοειδές χαρτόνι διαφόρων ποιοτήτων χαρτιών και διαστάσεων. Αφού «κοπούν» σε λωρίδες επιθυμητής διάστασης και στην συνέχεια περάσουν από διαδικασία χάραξης – κοπής , καταλήγουμε να έχουμε τα φύλλα πλεξίματος κυψελών. Το πλέξιμο όπως αποκαλείται η διαδικασία είναι εκείνη που θα μας παραδώσει το τελικό προϊόν προκειμένου να συσκευάσουμε τα εμπορεύματα μας.

Οι κυψέλες είναι κατάλληλες για συσκευασία ποικιλίας εμπορευμάτων όπως φιάλες , βάζα , δοχεία , οινοπνευματώδη , φάρμακα , μεταλλουργικά προϊόντα , υαλικά , και πολλά άλλα είδη , που δεν θα πρέπει κατά την μεταφορά τους να έρχονται σε άμεση επαφή. Κάποιοι λόγοι είναι πιθανές τριβές που αλλοιώνουν την ποιότητα των ετικετών , κίνδυνος για καταστροφές λόγω κραδασμών κατά την μεταφορά , μετατόπιση εσωτερικού φορτίου με αποτέλεσμα πιθανή φθορά χαρτοκιβωτίων κ.α.

Machine Packaging Image

Machine Packaging Image

Στην SakisPack είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε κατά παραγγελία κυψέλες κατάλληλες για οποιοδήποτε μέγεθος , σχήμα ή αριθμό προϊόντων.