Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Χαρτοκιβώτια

Χαρτοκιβώτια

Different Boxes Image
Different Boxes Image
Different Boxes Image

Τα Χαρτοκιβώτια αποτελούνται από φύλλα χαρτιού. Τα χαρτιά αυτά συναντώνται σε κυματοειδή μορφή , αλλά και σε επίπεδα φύλλα. Ο συνδυασμός αυτής της τεχνικής μας δίνει στο τέλος (φυσικά κατόπιν ειδικής επεξεργασίας) το γνωστό σε όλους μας Χαρτοκιβώτιο. Το συναντάμε σε διάφορους συνδυασμούς ποιοτήτων αλλά και χρωμάτων , ανάλογα πάντα με τίς ανάγκες που καλούμαστε να καλύψουμε.

Η ποιότητα είναι η πιο σύνθετη παράμετρος. Εξαρτάται από πολλές μεταβλητές – ανάγκες όπως π.χ ανάγκες ψύξης , στοίβαξης , συσκευασία υγρών κλπ. Σε αυτό τον πολύ δύσκολο τομέα , σκύβουμε επάνω από τίς ανάγκες του πελάτη και εργαζόμαστε με ζήλο και με οδηγό πάντα την εμπειρία μας , προτείνουμε και υλοποιούμε λύσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε δύσκολη συσκευαστική απαίτηση. Αυτό μπορούμε να το εξασφαλίσουμε καθώς πέρα από την τεχνογνωσία , διαθέτουμε και μια από τίς μεγαλύτερες γκάμες ποιοτήτων χαρτιού στην αγορά. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Machine Packaging Image

χαρτοκιβώτια

Ο χρωματισμός του Χαρτοκιβωτίου περιορίζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων στο Καφέ (γνωστό και ως σκούρο) σε διάφορες αποχρώσεις , οι οποίες εξαρτώνται και από την ποιότητα του χαρτιού , αλλά και από άλλους παράγοντες. Επίσης μπορεί να συναντήσουμε το λευκό ή υπόλευκο χρώμα , κάτι που εξαρτάται τόσο από τίς ανάγκες αλλά και από την τελική ποιότητα που θέλουμε να επιτύχουμε. Σε κάποιες περιπτώσεις επιβάλλεται ακόμη και από τα τυπώματα που επιθυμεί ο πελάτης. Όλα όσα αναφέραμε για τον χρωματισμό φυσικά ισχύουν για την εξωτερική , αλλά και την εσωτερική πλευρά του Κιβωτίου. Βάση των αναγκών του πελάτη τα Χαρτοκιβώτια διακρίνονται σε 3φυλλα και 5φυλλα. Επίσης βάση της απαιτούμενης ποιότητας μπορούμε να παράγουμε σε διάφορους συνδυασμούς κυμάτων (C , B , E). Η διαφοροποίηση του κύματος προσθέτει ή αφαιρεί ανθεκτικότητα και στιβαρότητα στο χαρτοκιβώτιο. Τα 3φυλλα αποτελούνται από δυο επίπεδα φύλλα και ένα κυματοειδές (C ή Β ή Ε). Τα 5φυλλα αποτελούνται από τρία επίπεδα φύλλα και δύο κυματοειδή σε διάφορους συνδυασμούς των (C , B , E).