Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Die Cut - Πρέσσας

Die Cut - Πρέσσας

Different Boxes Image
Different Boxes Image
Different Boxes Image

Τα Die Cut Boxes ή γνωστά και ως χαρτοκιβώτια πρέσας θεωρούνται μια εξαιρετική λύση προκειμένου να αντιμετωπισθούν πιο περίπλοκα προβλήματα συσκευασίας που δεν μπορούν να επιλυθούν με το απλό σε όλους μας Χαρτοκιβώτιο. Η ευελιξία που μας δίνεται στο σχεδιασμό ενός Die Cut χαρτοκιβωτίου , μας παρέχει και την δυνατότητα να επιτύχουμε περίτεχνες λύσεις , προσαρμοσμένες με απόλυτη σχεδόν ακρίβεια στο προϊόν που θέλετε να συσκευάσετε.

Λόγω του τρόπου κατασκευής τους , μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε σχήμα , μέγεθος ή ανάγκη που θα πρέπει να συσκευαστεί. Η κατασκευή τους αποτελείται από χαρτιά επίπεδα και κυματοειδή σε διάφορες ποιότητες , ανάλογα πάντα με τίς ανάγκες σας. Η συγκόλλησή τους καθώς και οι κοπές τους μας δίνουν το τελικό φύλλο προς επεξεργασία για την δημιουργία του τελικού Χαρτοκιβωτίου Πρέσας. Το τελικό στάδιο επεξεργασίας γίνεται σε ειδική κοπτική μηχανή. Παράγονται καλούπια βάση των διαστάσεων του τελικού προϊόντος τα οποία τοποθετούνται στην ειδική κοπτική μηχανή(Πρέσα).

Machine Packaging Image

Die Cut - Πρέσσας

Η μηχανή αυτή αναλαμβάνει τα κοψίματα των επιφανειών στις διαστάσεις που έχουμε ορίσει , προκειμένου στο τέλος να πάρουμε το αποτέλεσμα(DieCutBox) που πραγματικά θα ταιριάζει και θα αναδεικνύει την συσκευασία μας. Στην SakisPack γνωρίζουμε πως να αντιμετωπίζουμε πολλά χρόνια προβλήματα πελατών μας , για τα οποία δεν έβρισκαν την κατάλληλη λύση και πάντα καταφέρνουμε και παρέχουμε το καταλληλότερο για την χρήση σας τελικό προϊόν.